Nyttige nettsider

Her har vi samlet noen nyttige nettsider som kanskje kan gi deg svar på noe du lurer på. Finner du ikke svar her kan du alltid ta kontakt med en voksen på klubben som kan hjelpe deg.

www.korspahalsen.no
På Kors på halsen kan du prate med eller skrive til voksne som er frivillige i Røde Kors. De hører på det du har å si og hjelper deg om du vil. Det er helt anonymt og helt gratis.
Vi svarer på telefon, chat og mail mandag til fredag mellom klokka 14-22
Her kan stille spørsmål eller prate om nesten alt du lurer på.

slettmeg.no
Har du en profil du vil slette fra nett eller er det delt noe om deg på en netside eller via en app? PÅ slettmeg finnes det slettguider til de fleste nettsider og tjenetser.

Ungdomstelefonen.no
Unge svrer unge på spørsmål om kjønn og seksualitet.

Ung.no
På ung.no finnes det menger av informasjon om det aller meste.

morild.org
morild er en nettside for barn og unge som opplever store belastninger i familien. Du kan ha bekymringer og spørsmål. Enten det gjelder alvorlig sykdom, rus eller psykisk helse problem. Husk – du er ikke alene!
morild vil svare på spørsmål, gi støtte og informasjon og bidra til gjenkjennelse og åpenhet. Du er anonym og vi vil møte deg med nærhet på avstand.

Nullmobbing.no
Informasjon til barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter.
Du har ret til å ha det bra!

barnasjurist.no
Barn og ungdom har mange rettigheter, men det er ikke alltid lett å bli tatt på alvor av de voksne. Er det noe i livet ditt som er vanskelig og som du lurer på om handler om en rettighet? Da kan du ta kontakt med barnasjurist.no, så finner dere sammen ut av problemet. Hvis de ikke kan hjelpe deg kjenner de til mange andre som kan hjelpe.

nettros.no (ROS på nett)
ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er en landsdekkende interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat, kropp og selvfølelse – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.