Junior

Manglerud juniorklubb

Velkommen til Manglerud juniorklubb. Vi er et tilbud i Bydel Østensjø for alle 5. 6. og 7. klassinger fra Manglerud, Abildsø og Høyenhall skole. Kom gjerne innom på onsdager mellom kl. 18:00 – 21:00.

Vi ønsker at klubben skal være et fristed for deg, hvor du enten kan henge med venner eller være med på ulike aktiviteter vi arrangerer. Vi syntes det er hyggelig å spille ulike spill som bordtennis, biljard, Playstation eller brettspill. Som regel pleier vi å sette i gang både quiz og dansekonkurranse i løpet av klubbkvelden.

I kiosken selger vi både digg mat og dessert. Vi har også alltid brus, og annen drikke i tillegg til godteri og snacks til salg. Det er gratis frukt til alle sammen.

Dersom du er interessert i musikk er du hjertelig velkommen til å ta en tur innom vårt musikkverksted.

Klubbråd: Vi har et flott klubbråd som vi er veldig stolt av. Juniorene som er med i rådet er med på å ta viktige avgjørelser.

Informasjon: Vi sender av og til SMS med informasjon til medlemmene våre. Følg oss gjerne på Instagram @manglerud.juniorklubb. Lurer du på noe så ta gjerne turen innom og hils på oss!

Priser: Det koster 100 kr å bli medlem for et skoleår. Resten av sesongen 2017/2018, koster 30 kroner, da er inngang gratis. De som ikke er medlem betaler 10 kroner pr. gang.

Aktivitetsplan: Planen over vårens aktiviteter er ikke klar ennå, men kommer snart.

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 910 06 605 hvis du lurer på noe.

Kontaktpersoner

Klubbleder Merete Poulsen, e-post: merete.poulsen@bos.oslo.kommune.no
tlf.: 908 93 702

Fritidsleder Daniela Abbass, e-post: daniela.abbass@bos.oslo.kommune.no
tlf.: 938 91 872

________________________________________________________________

Besøksadresse

Plogveien 22, 0681 Oslo