På Manglerud ungdomshus skjer det mye spennende til høsten!

..

Vi skal arrangere fire nye kurs til høsten, og håper du har lyst å melde deg på!

Kursene er:
– Hiphop-dansekurs: oppstart 14.september, fra kl 19-20. Kurset er for deg som er nybegynner, eller litt erfaring med dans fra før. Kurset går over 8 torsdager. Vi har 10 plasser på kurset.

– Hiphop-workshop: oppstart i slutten av september. På kurset lærer du å skrive dine egne tekster,spille inn låter, og blir kjent med andre med samme interesse. Vi har 5 plasser på kurset. Kurset varer frem til jul på torsdager fra 17-20

– Lydteknikk-kurs: oppstart 5.oktober. På kurset lærer du hvordan du kan kjøre lyd på arrangementer og konserter. Vi avslutter kurset med en Haloweenkonsert der du selv får prøve å kjøre lyden. Varighet på kurset er 4 kurskvelder, torsdager 18-21

– Studioteknikk-kurs, oppstart 6.november. På kurset blir du godt kjent med studioet vi har på Manglerud ungdomshus og lærer å bruke utstyret selv. Varighet på kurset er 5 kvelder. Kurset er på mandager fra kl 17-19.30

Alle kurs er gratis og for deg mellom 13-18 år!
Meld deg på her